Microcement er blevet et yderst populært materiale i Danmark, blandt husejere, arkitekter og forretningsdrivende, der ønsker et råt og moderne udseende til deres gulve og indretning. 

HVAD ER MICROCEMENT?

Microcement også kendt som microbeton, er et mindre lag af cement, som kan påføres på de fleste typer af overflader, bl.a. på fliser, trægulve og allerede eksisterende betongulve m.m. for at opnå et skønt skandinavisk look. 

Udover dette, så er microcement gulve meget fleksibel af natur, hvilket betyder at det ikke har samme tilbøjelighed til at revne som almindelig beton. På grund af dette, så kan kunder forvente en holdbar og slidstærk løsning, samt en lang levetid på gulvet.  

Microcement er en fantastisk løsning til gulve i køkkenet, badeværelset og diverse opholdsrum, da der er rig mulighed for at tilpasse materialet med hensyn til farve og stil. Når microcementet bliver blandet, er det nemlig muligt at påvirke strukturen af det endelige resultat, hvilket åbner op for mulighederne af en ru og skridsikker overflade, eller en glat og fin, alt efter dine ønsker. 

MICROCEMENT GULV TIL BADEVÆRELSET

Når det kommer til renovering eller opførelse af nye badeværelser, så er der flere årsager til at vælge denne gulvbelægning.  

Microcement gulve bliver mere og mere populære her i Danmark, specielt på vores badeværelser, både på grund af det flotte unikke design, men også i forbindelse med rengøringen af hjemmet. 

Rengøringen af badeværelset bliver betydeligt nemmere, da microcement ikke har samlinger hvor skidt og sæberester kan sætte sig fast i, som f.eks. er tilfældet ved brug af fliser og klinker m.m.
Udover dette, så er microcement gulve også vandtætte, hvilket gør at det er ideelt som gulvbelægning i brusekabiner og badeværelser generelt. 

Er du til et råt og elegant look på dit badeværelse? Så er et microcement gulv måske en løsning for dig.

FORDELENE VED MICROCEMENT GULV

Der er mange fordele ved at få lavet microcement gulve, så derfor har vi samlet et par stykker af dem, herunder.

  • Flot og unikt design
  • Overflade uden samlinger
  • Langtidssigtet holdbarhed 
  • Nem at rengøre
  • Gode design muligheder mht. farver og struktur
  • Naturlige materialer
  • Kan påføres næsten alle overflader

SKAL VI LÆGGE DIT MICROCEMENT GULV?

Hos Stolzenbach Gulve anbefaler vi, at du får en professionel fagmand til at at lægge dit microcement gulv, da håndteringen af det er essentiel for det endelige resultat. 

Vi vil i samarbejde med kunden, udarbejde en plan og beskrivelse af gulvet, så kunden får det ønskede slutresultat.

Ønsker du et flot microcement gulv? Så står vi klar til at hjælpe dig i Herfølge, Køge og omegn. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Få tilbud på microcement gulv